ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΧΟ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Atelier De Beaute

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι μαγικοί ήχοι της μελωδίας του μακιγιάζ θα πλημμυρίσουν τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DATA TYPE & την ATELIER DE BEAUTE, για να βάλουν χρώμα στο φετινό χειμώνα και να κάνουν ομορφότερες τις μέρες μας.

Σε καλούμε στις δωρεάν παρουσιάσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν και στα τέσσερα (4) κτίρια του Ομίλου μας, με θέμα «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ», από τη διεθνούς φήμης make up artist FANNY MIOSOTIS.

Δήλωσε τη συμμετοχή σου, τώρα, στα τηλέφωνα των Σχολών μας και έλα να ταξιδέψεις μαζί μας στη διαχρονική απόλαυση του μακιγιάζ τις παρακάτω ημέρες:


ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Τετάρτη, 11/11/09, στις 6 το απόγευμα. Τηλ. συμμετοχής: 210 27 77 068

ΑΙΓΑΛΕΩ: Δευτέρα, 16/11/09, στις 6 το απόγευμα. Τηλ. Συμμετοχής: 210 53 12 220

ΚΟΡΩΠΙ: Τετάρτη, 18/11/09, στις 6 το απόγευμα. Τηλ. Συμμετοχής: 210 60 26 601

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πέμπτη, 19/11/09, στις 6 το απόγευμα. Τηλ. Συμμετοχής: 210 41 14 031



ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ FANNY MIOSOTIS

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ FANNY MIOSOTIS

Miss Atelier De Beaute- Miss Πορτο Ραφτη

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009











ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ DATA TYPE! ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ DATA TYPE! ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!
ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!


Θριάμβευσε, για άλλη μια φορά, ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DATA TYPE και η ATELIER DE BEAUTE στον 16ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Διαγωνισμό ΜΑΚΙΓΙΑΖ, που διοργάνωσε η BEAUTY GREECE 2009, στο MEC Παιανίας, αποσπώντας το 1ο και το 3ο βραβείο, εν μέσω επευφημιών της κατάμεστης αίθουσας του διαγωνισμού.

Η απόφοιτος της DATA TYPE, η πρώτη νικήτρια, Σούλα Σκληβάκη, καταχειροκροτήθηκε για τη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητά της, παρουσιάζοντας ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, σύμφωνο με το δύσκολο θέμα του διαγωνισμού, που ήταν «CABARET IN PARIS 1889 – Μια ιστορία πάθους και ομορφιάς». Το άψογο και εντυπωσιακό μακιγιάζ, η επιλογή της ενδυμασίας του μοντέλου, τα αξεσουάρ και γενικώς το styling εποχής, άφησαν άφωνο το κοινό, που ταξίδεψε νοερά στα cabaret της γυναικείας ομορφιάς και της απόλαυσης.


Το 3ο βραβείο είχε και αυτό την υπογραφή και τη σφραγίδα της DATA TYPE, αφού το κατέκτησε η Μαίρη Ρόκκου, απόφοιτος και αυτή της Σχολής Μακιγιάζ του Ομίλου, που, επανειλημμένα, έχει εντυπωσιάσει με την τέχνη της, σε ανάλογες περιπτώσεις, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση του μοντέλου της, με μια άλλη πρόταση, που άρεσε εξίσου στον κόσμο.
Η συνεργασία και η συλλογική δουλειά των εκπαιδευτικών και των σπουδαστών της DATA TYPE, στο hair styling, καθώς και στο μακιγιάζ, απέδειξαν τα άριστα αποτελέσματα και τη δύναμη του Ομίλου, που στηρίζει τους σπουδαστές του και μετά την αποφοίτησή τους.


Η 1η νικήτρια, Σούλα Σκληβάκη, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 22ο Διεθνή Διαγωνισμό «International Make up Masters Award 2009», που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο «BEAUTY FORUM MUNICH», στο Μόναχο της Γερμανίας.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η DATA TYPE είναι ο μοναδικός όμιλος και με Διεθνείς βραβεύσεις των αποφοίτων του, αφού δεν είναι η πρώτη φορά, που, κυριολεκτικά, σαρώνει τα βραβεία, αποδεικνύοντας ότι η υπευθυνότητα και η εμπειρία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, επί 20 και πλέον χρόνια, έχει όνομα και αποτελεί το διαβατήριο μιας επιτυχημένης καριέρας, για κάθε επαγγελματία που θέλει να γράψει ιστορία στο χώρο του.

www.datatype.gr/news.html

Η DATA TYPE στις ειδήσεις του Star Channel!

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009